JOBS /
Sustainability Specialist

Brænder du for at skabe positiv forandring og er du dedikeret, detaljeorienteret og handlekraftig?

I rollen som Sustainability Specialist vil du spille en helt central rolle i arbejdet med fortsat at sikre en stærk position i markedet baseret på en kontinuerlig bæredygtig og holistisk forretningsudvikling med udgangspunkt i virksomhedens Cradle to Cradle-certificering.

Jobbet favner bredt og indeholder opgaver inden for dokumentation og compliance, eksempelvis Cradle to Cradle-certificering, LCA/EPD og ESG-rapportering, og at du inden for de forskellige områder holder dig opdateret omkring gældende og kommende lovgivning. Herudover rummer jobbet også en mere projektorienteret vinkel med fokus på optimering og udvikling i samarbejde med interne og eksterne stakeholders. Her vil der særligt være fokus på fremme af bæredygtighedsinitiativer relateret til processer, produktudvikling og genanvendelse. Endeligt ser virksomheden også stor værdi i eksterne netværk og deltagelse i forskellige eksternt faciliterede projekter.

Sammen med ledelsen er du med til at sætte de overordnede rammer og samtidig har du ansvaret for at tingene udvikles og implementeres. Jobbet referer til den nuværende Sustainable Business Development & Marketing Manager, der i forbindelse med et planlagt generationsskifte får nye opgaver og derfor har behov for kompetente ressourcer til at løfte arbejdet med bæredygtighed til næste niveau.

Vi søger en kandidat der brænder for bæredygtighed og som kan bibringe viden og erfaring indenfor området. Man behøver ikke at have berørt alle felter, men man skal være nysgerrig og have mod på at tilegne sig ny viden og hele tiden at være i udvikling.

Du har formentlig en videregående uddannelse suppleret med relevant efteruddannelse indenfor området. Vi ser gerne at du har +3 års erfaring indenfor området, at du har erfaring med udviklings- og implementeringsprocesser indenfor bæredygtighed, certificeringer og måske ESG-rapportering.

Vigtigst er det at du kommer med et positivt mindset, er udadvendt, handlekraftig og initiativrig. Du arbejder struktureret, og du kan håndtere mange opgaver på samme tid og foretage den nødvendige prioritering hvis der er behov for det. Du er ambitiøs og resultatorienteret, og du trives med det lange seje træk i en kommerciel kontekst.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed, for hvem bæredygtighedsdagsordenen er en konkurrenceparameter. Derfor får området også stor bevågenhed, og du vil få rig mulighed for at gøre en reel forskel og præge virksomhedens aktiviteter. Omgangstonen er uhøjtidelig, og for den rette kandidat er der plads til både personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Dansk Wilton A/S er en moderne produktionsvirksomhed indenfor specialdesignede tæpper til hospitality-industrien – krydstogtskibe og hoteller. Der er tale om en velkonsolideret, familieejet virksomhed i vækst, som indenfor sin niche har en markedsledende position på det globale marked og en eksportandel på 95%. Virksomheden har domicil i Herning og beskæftiger i alt 70 medarbejdere.

Søg stillingen
Rekrutteringsprocessen varetages af Comentum ApS.

Har du mod på nye udfordringer og forudsætningerne for at løse opgaven, så send din ansøgning mærket ”SS-1024” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Comentum på 30 46 28 58.